Orders : Lees dit voor je besteld

Beste Klant

Dank voor uw aandacht aan onze authentieke Napoletaanse Pizzeria . Onze oven werd  ter plaatse gebouwd door handarbeiders uit de streek van Napels, met stenen en materialen welke aangevoerd werden uit de Vesuvius streek en de Sorrento streek. De oven brand enkel op hout, welke een stenen vloerplaat ( ook uit Sorrento ) verwarmt ,  wat de pizza de typische smaak geeft van een Napoletaanse  houtoven. Onze pizza wordt ambachtelijk gemaakt, het  deeg rijst 48 uur en wordt met de hand uitgerold .Het beleg is zorgvuldig en gebalanceerd samengesteld volgens recepten uit Napels .De mozzarellakaas wordt speciaal aangevoerd en met de hand gesplit evenals de tomaten, de bloem, kortom zoveel mogelijk.

Het resultaat is een echte Napolitaanse Pizza , dikke boord ( Cornichone ) en een pizza die er op een eerste zicht soms nog niet echt doorbakken uit kan zien.

De echte Napolitaanse pizza is niet glutenvrij, maar we werken evenwel aan een glutenvrije versie. Even geduld dus.  Enkele van onze pizza’s zijn vegetarisch. Onze allergieapp staat steeds ter uw beschikking in onze IPad. De mozzarellakaas is uit 100 % koemelk gemaakt met een puur  biologisch stremsel. Vegetarisch dus.

Enkele klanten willen graag de receptuur veranderen van hun favoriete pizza, door er iets aan toe te voegen of juist iets weg te laten. Naargelang de drukte in het restaurant kan dit – of soms kan dit helaas niet. Weet dat door de pizza uit “balans” te halen – elke pizza is een op smaak en ingredienten gebalanceerd stukje authenthiek handwerk – de pizza niet meer naar de originele receptuur zal luisteren. Zo kan het zijn dat de bodem van de pizza zal breken -teveel tomaat of kaas -  de pizza te zout is -extra anchovis - of juist smaak mist -geen look , geen anchovis of basilicum- enzovoort . Daarnaast is het uitwerken van een gepersonaliseerde  Pizza helaas enkel maar mogelijk op sommige ogenblikken en kan deze niet op voorhand per telefoon besteld worden, daar de drukte op het aflevermoment niet in te schatten is en de pizza “op het moment “ moet gemaakt en gebakken worden.

Wij raden de personalisatie van uw Pizza dan ook niet aan en verzoeken u onze bereidingen te vertrouwen en te proeven!

Mocht u toch een wijziging wensen aan de samenstelling van de ingrediënten zal  onze zaakverantwoordelijke Carine u daarin begeleiden.

Smakelijk !